DE MISSIE

We vieren de vrijheid! Vrijheid is niet vanzelfsprekend, we moeten ons blijven realiseren hoe bijzonder dit is. Ook moeten we blijven stilstaan bij wat mensen in het verleden hebben gedaan – en nog steeds doen – om onze vrijheid te realiseren of te heroveren. Hoeveel mensen gaven en geven hun leven voor onze vrijheid? En hoe kunnen wij deze helden steunen?

Voor vrijheid is bloed, zweet en tranen gegeven. Er is gevochten op land, in de lucht en op het water. Militairen moesten zich verplaatsen te voet, (hard)lopend, op de fiets of door het water. We willen met ons evenement stilstaan bij de strijd voor vrijheid die zij hebben geleverd. Als eerbetoon gaan wij een battle aan. Wij gaan zwemmen, hardlopen, work-outs doen, wandelen of fietsen in vrijheid. Zo houden we met elkaar de herinnering levend.

Daarnaast gaan wij met Battle4Freedom geld inzamelen om de helden die onze vrijheid hebben bevochten, financieel te steunen. Met jouw deelname steun je rechtstreeks deze helden en hun families, en kun je in het klein een verschil maken in de levens van deze mensen, zoals zij in het groot een verschil maakten en maken in jouw leven.ing levend.

WIE ZIJN WIJ?

Battle4Freedom is een initiatief van Meet the Marines, een organisatie van oud-mariniers. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich bewust zijn én blijven van de waarde van vrijheid. Daarnaast vinden wij de ondersteuning van onze helden ongelooflijk belangrijk. Wij werken 100% met vrijwilligers en staan elke euro af aan de stichting Hulp voor Helden, zodat zij dit kunnen inzetten voor de ondersteuning van militairen, veteranen en hun achterban.

Battle4Freedom is erop gericht om jou bewust te maken dat vrijheid niet vanzelfsprekend is en dat wat we nu in vrijheid kunnen doen, anderen voor gestreden hebben. En dat jouw deelname bijdraagt aan de financiële ondersteuning van deze helden. Vandaar dat het goede doel dat aan Battle4Freedom is gekoppeld, Hulp voor Helden is geworden.

Het goede doel: Hulp voor Helden