RUN4RFEEDOM

De RUN4RFEEDOM is een indrukwekkende hardlooptocht van 7,7 mijl (12,39) kilometer. Tijdens de tocht kom je langs het kanaal waar de zwemmers van SWIM4FREEDOM zwemmen. Je komt 2 keer door ons kampement aan de Willem Alexanderbaan heen, hier loop je als het ware even door de oorlog heen en wordt je aangemoedigd door vele mensen en militairen.

Hoe ziet RUN4FREEDOM er voor jou uit?

Je kunt je inschrijven op 3 verschillende tijdstippen voor de RUN4FREEDOM, zie hieronder voor de starttijden. We verwachten je om uiterlijk 45 minuten van tevoren op het terrein aanwezig te zijn. Hier word je welkom geheten en ontvang je je deelnemersnummer.

Na 7,7 mijl heb je hopelijk succesvol je RUN4FREEDOM afgerond en ontvang je je welverdiende en unieke BATTLE4FREEDOM 2022 eremedaille.

ROAD2FREEDOM

Voordat jouw RUN4FREEDOM begint, zul je worden uitgenodigd om mee te doen aan de ROAD2FREEDOM. Dit is een korte tocht bij het kampement, waarbij je beelden/geluiden, foto’s en impressies van de oorlog krijgt te zien en ervaart wat de hectiek, de tragiek en de heftigheid van WO II en andere oorlogen met zich meebrengt. Direct hierna begint jouw RUN4FREEDOM.
(*) Informatie met betrekking tot Corona
Corona houdt ons land in de greep, het zijn onzekere tijden. Dit doet niets af aan de waarde van vrijheid en het belang om de militairen te herdenken die hiervoor hun leven hebben gegeven. Wij gaan er vol voor om Battle4Freedom te realiseren op Bevrijdingsdag (5 mei 2022). Mocht dit echter niet door kunnen gaan wegens Corona en alle beperkingen hiervan, dan kun je ofwel je geld teruggestort krijgen, ofwel een voucher voor Battle4Freedom 2023 ontvangen.

INFORMATIE

null

Ticket (*)

Inbegrepen bij de prijs:

  • 3 consumptiebonnen
  • uniek B4F t-shirt
  • unieke B4F medaille

null

Starttijden

RUN4FREEDOM start op 11:00 uur (RUN 1), 14:00 uur (RUN 2) en 15:30 uur (RUN 3). Je wordt op de Willem Alexanderbaan ontvangen en krijgt van ons een deelnemersnummer. Het is belangrijk dat je in ieder geval 45  minuten vóór de start op het terrein aanwezig bent.

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

KLEDINGADVIES

Uiteraard is het nog niet bekend wat voor weer het wordt op 5 mei 2022. Hou zelf het weerbericht in de gaten en kleed je erop. Het is handig om meerdere lagen aan te trekken, zodat je wat kunt uitdoen als je actief bent, en juist wat kan aantrekken bij rust en na afloop. Zorg sowieso dat je een bidon/camelbag met voldoende water bij je hebt.

PRAKTISCHE ZAKEN

Informatie over de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, openbaar vervoer, sanitaire voorzieningen, EHBO etc. kunt je vinden bij praktische zaken.

Praktische informatie