SWEAT4FREEDOM

De SWEAT4FREEDOM is een pittige work-out van 77 minuten, gegeven door oud-mariniers die weten hoe ze iemand flink kunnen laten zweten en 3 bijzondere instructeurs (Mark Tuitert, Ivo Korneef en Sander Thonhauser) die tijdens de sweat het uiterste uit de deelnemers zullen halen en weten wat het is om in vrijheid te kunnen sporten. De work-out wordt gegeven midden in ons militaire kampement bij de Willem Alexanderbaan (WAB) in Zevenhuizen.

De SWEAT4FREEDOM wordt o.a. gegeven door deze gedreven instructeurs:

Mark Tuitert

Sander Thonhasuer

Ivo Korneef

Hoe ziet SWEAT4FREEDOM er voor jou uit?

Je kunt je inschrijven op 3 verschillende tijdstippen voor de SWEAT4FREEDOM, zie hieronder voor de starttijden. We verwachten je om uiterlijk 45 minuten van tevoren op het terrein aanwezig te zijn. Hier word je welkom geheten en ontvang je je deelnemersnummer.

Na 77 minuten heb je hopelijk succesvol je SWEAT4FREEDOM afgerond en ontvang je je welverdiende en unieke BATTLE4FREEDOM 2022 eremedaille.

ROAD2FREEDOM

Voordat SWEAT4FREEDOM begint, zul je worden uitgenodigd om mee te doen aan de ROAD2FREEDOM. Dit is een korte tocht bij het kampement, waarbij je beelden/geluiden, foto’s en impressies van de oorlog krijgt te zien en ervaart wat de hectiek, de tragiek en de heftigheid van WO II en andere oorlogen met zich meebrengt. Direct hierna begint jouw SWEAT4FREEDOM.
(*) Informatie met betrekking tot Corona
Corona houdt ons land in de greep, het zijn onzekere tijden. Dit doet niets af aan de waarde van vrijheid en het belang om de militairen te herdenken die hiervoor hun leven hebben gegeven. Wij gaan er vol voor om Battle4Freedom te realiseren op Bevrijdingsdag (5 mei 2022). Mocht dit echter niet door kunnen gaan wegens Corona en alle beperkingen hiervan, dan kun je ofwel je geld teruggestort krijgen, ofwel een voucher voor Battle4Freedom 2023 ontvangen.

INFORMATIE

null

Ticket (*)

Inbegrepen bij de prijs:

  • 3 consumptiebonnen
  • uniek B4F t-shirt
  • unieke B4F medaille

null

Starttijden

SWEAT4FREEDOM start op 12:00 uur (SWEAT 1), 13:30 uur (SWEAT 2) en 15:00 uur (SWEAT 3). Je wordt op de Willem Alexanderbaan ontvangen en krijgt van ons een deelnemersnummer. Het is belangrijk dat je in ieder geval 45 minuten vóór de start op het terrein aanwezig bent.

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

KLEDINGADVIES

Uiteraard is het nog niet bekend wat voor weer het wordt op 5 mei 2022. Hou zelf het weerbericht in de gaten en kleed je erop. Het is handig om meerdere lagen aan te trekken, zodat je wat kunt uitdoen als je actief bent, en juist wat kan aantrekken bij rust en na afloop. Zorg sowieso dat je een bidon met voldoende water bij je hebt.

PRAKTISCHE ZAKEN

Informatie over de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, openbaar vervoer, sanitaire voorzieningen, EHBO etc. kunt je vinden bij praktische zaken.

Praktische informatie