SWIM4FREEDOM

De SWIM4FREEDOM is een zwemtocht van 7700 voet, ruim 2,3 kilometer. Je zwemt in het roeikanaal van de Willem Alexanderbaan (WAB). De tocht begint vanuit ons kampement en eindigt hier ook. Er zijn tenten aanwezig waar je je spullen veilig kunt opbergen. Daarnaast zijn er in ruime mate kleedkamers en douches aanwezig, waarheen je wordt begeleid zodra je je tocht hebt afgerond.

Hoe ziet SWIM4FREEDOM er voor jou uit?

Je kunt je inschrijven op 3 verschillende tijdstippen voor de SWIM4FREEDOM, zie hieronder voor de starttijden. We verwachten je om uiterlijk 45 minuten van tevoren op het terrein aanwezig te zijn. Hier word je welkom geheten en ontvang je je deelnemersnummer. Tijdens het zwemmen varen er boten met EHBO-mensen met je mee, je wordt goed in de gaten gehouden en na het zwemmen ontvang je van ons je persoonlijke spullen terug, waarna je een warme douche kunt nemen en je kunt omkleden.

Na 7700 voet heb je hopelijk succesvol je SWIM4FREEDOM afgerond en ontvang je je welverdiende en unieke BATTLE4FREEDOM 2022 eremedaille.

ROAD2FREEDOM

Voordat jouw SWIM4FREEDOM begint, zul je worden uitgenodigd om mee te doen aan de ROAD2FREEDOM. Dit is een korte tocht bij het kampement, waarbij je beelden/geluiden, foto’s en impressies van de oorlog krijgt te zien en ervaart wat de hectiek, de tragiek en de heftigheid van WO II en andere oorlogen met zich meebrengt. Direct hierna begint jouw SWIM4FREEDOM.
(*) Informatie met betrekking tot Corona
Corona houdt ons land in de greep, het zijn onzekere tijden. Dit doet niets af aan de waarde van vrijheid en het belang om de militairen te herdenken die hiervoor hun leven hebben gegeven. Wij gaan er vol voor om Battle4Freedom te realiseren op Bevrijdingsdag (5 mei 2022). Mocht dit echter niet door kunnen gaan wegens Corona en alle beperkingen hiervan, dan kun je ofwel je geld teruggestort krijgen, ofwel een voucher voor Battle4Freedom 2023 ontvangen.

INFORMATIE

null

Ticket (*)

Inbegrepen bij de prijs:

  • 3 consumptiebonnen
  • uniek B4F t-shirt
  • unieke B4F medaille

null

Starttijden

SWIM4FREEDOM start op 10:00 uur (SWIM 1), 11:30 uur (SWIM 2) en 13:30 uur (SWIM 3). Je wordt op de Willem Alexanderbaan ontvangen en krijgt van ons een deelnemersnummer. Het is belangrijk dat je in ieder geval 45 minuten vóór de start op het terrein aanwezig bent.

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

KLEDINGADVIES

Uiteraard is het nog niet bekend wat voor weer het wordt op 5 mei 2022. Hou zelf het weerbericht in de gaten en kleed je erop. Het water kan nog goed koud zijn begin mei, dus houd hier rekening mee en trek – waarschijnlijk – een goede wetsuite aan. Zorg voor warme kleding na afloop.

PRAKTISCHE ZAKEN

Informatie over de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, openbaar vervoer, sanitaire voorzieningen, EHBO etc. kunt je vinden bij praktische zaken.

Praktische informatie