TRIUMPH4FREEDOM

De TRIUMPH4FREEDOM is een combinatie van SWIM4FREEDOM, SWEAT4FREEDOM en RUN4FREEDOM.

 

Let op, geef je alleen op voor dit onderdeel als je écht fit bent, dit is niet voor iedereen weggelegd!

 

De TRIUMPH4FREEDOM begint met 7700 voet (2,3 kilometer) zwemmen, daarna 77 minuten een pittige Work-out en tenslotte 7,7 mijl (12,39 kilometer) hardlopen. Tussen de onderdelen door heb je even tijd om wat te eten en te drinken en je om te kleden voor het volgende onderdeel. Bekijk voor extra informatie over de verschillende onderdelen ook even de kopjes van SWIM4FREEDOM. SWEAT4FREEDOM en RUN4FREEDOM.

Hoe ziet TRIUMPH4FREEDOM er voor jou uit?

je kunt je inschrijven op 2 verschillende tijdstippen voor de TRIUMPH4FREEDOM, zie hieronder voor de starttijden. We verwachten je om uiterlijk 45 minuten van tevoren op het terrein aanwezig te zijn. Hier word je welkom geheten en ontvang je je deelnemersnummer.

Tussen de onderdelen door heb je gelegenheid je te melden bij de EHBO, als je vragen of pijntjes hebt. Je wordt dan geholpen, zodat je aan je volgende onderdeel kunt beginnen.

Na het afronden van alle 3 onderdelen heb je hopelijk succesvol je TRIUMPH4FREEDOM afgerond en ontvang je je welverdiende en unieke BATTLE4FREEDOM 2022 eremedaille.

ROAD2FREEDOM

Voordat jouw TRIUMPH4FREEDOM begint, zul je worden uitgenodigd om mee te doen aan de ROAD2FREEDOM.Dit is een korte tocht bij het kampement, waarbij je beelden/geluiden, foto’s en impressies van de oorlog krijgt te zien en ervaart wat de hectiek, de tragiek en de heftigheid van WO II en andere oorlogen met zich meebrengt. Direct hierna begint jouw TRIUMPH4FREEDOM.
(*) Informatie met betrekking tot Corona
Corona houdt ons land in de greep, het zijn onzekere tijden. Dit doet niets af aan de waarde van vrijheid en het belang om de militairen te herdenken die hiervoor hun leven hebben gegeven. Wij gaan er vol voor om Battle4Freedom te realiseren op Bevrijdingsdag (5 mei 2022). Mocht dit echter niet door kunnen gaan wegens Corona en alle beperkingen hiervan, dan kun je ofwel je geld teruggestort krijgen, ofwel een voucher voor Battle4Freedom 2023 ontvangen.

INFORMATIE

null

Ticket (*)

Inbegrepen bij de prijs:

  • 3 consumptiebonnen
  • uniek B4F t-shirt
  • unieke B4F medaille

null

Starttijden

TRIUMPH4FREEDOM start op 10:00 uur (TRIUMPH 1), 11:30 uur (TRIUMPH 2). Je wordt op de Willem Alexanderbaan ontvangen en krijgt van ons een deelnemersnummer. Het is belangrijk dat je in ieder geval 45 minuten vóór de start op het terrein aanwezig bent.

BIJ DE PRIJS INBEGREPEN

KLEDINGADVIES

Uiteraard is het nog niet bekend wat voor weer het wordt op 5 mei 2022. Hou zelf het weerbericht in de gaten en kleed je erop. Het water kan nog goed koud zijn begin mei, dus houd hier rekening mee en trek – waarschijnlijk – een goede wetsuite aan. Zorg voor warme kleding na afloop. Zorg dat je verschillende setjes kleding bij je hebt, zodat je voor elk onderdeel goed gekleed bent. Zorg daarnaast voor voldoende water en (energie)snacks).

PRAKTISCHE ZAKEN

Informatie over de bereikbaarheid, parkeermogelijkheden, openbaar vervoer, sanitaire voorzieningen, EHBO etc. kunt je vinden bij praktische zaken.

Praktische informatie